Palvelut

AsBestMen Oy on saneerausalan erikoisliike. Asbestisaneeraukset, -kartoitukset ja -neuvonta sekä pölyämättömät purkutyöt ja haitta-aineiden purkutyöt hoidetaan ammattitaitoisesti ja rehdisti.

Olemme mukana myös useassa uudisrakennushankkeessa.

 

Asbestikartoitus ja -neuvonta

AsBestMen tekee asbestikartoituksia sekä antaa asbesti- ja muihin purkutöihin liittyvää neuvontaa. Oletpa omakotiremontoija, taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä – meiltä saat kokemukseen, arkijärkeen sekä voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvaa tietoa purkutöiden tarpeellisuudesta ja suorittamisesta. Annettu neuvonta ei velvoita tilaamaan asbestipurkutyötä AsBestMeniltä.

Asbestisaneeraukset

AsBestMen tekee pienet ja suuret, hankalatkin asbestisaneeraukset ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Yrityksen ammattiylpeä ja sitoutunut henkilöstö sekä vakiintuneet työtavat takaavat työn korkean laadun.

Pölyämättömät purkutyöt

AsBestMen tekee pölyämättömät purkutyöt ammattitaidolla sekä asianmukaisin varustein. Annamme myös purkutöihin liittyvää neuvontaa.

Haitta-aineiden purkutyöt

AsBestMen tekee haitta-aineiden purkutyöt ammattitaidolla sekä asianmukaisin varustein. Annamme myös purkutöihin liittyvää neuvontaa.