Muut palvelumme

Asbesti- ja haitta-ainetöiden lisäksi suoritamme erilaisia erikoissiivouksia, tilojen suojauksia ja alipaineistuksia sekä imuri- ja alipaineistuslaitteiden huoltoja ja mittauksia.

Neuvonta ja konsultointi

Asbestiin ja muihin haitta-aineisiin liittyvä lainsäädäntö, viranomaisohjeistukset sekä muu kirjallisuus on laajaa. Etenkin asiaan perehtymättömälle voi olla usein vaikeaa itse ottaa selvää miten tietyissä tilanteissa tulisi menetellä.

Meihin voi aina ottaa yhteyttä asbestiin tai muihin haitta-aineisiin liittyvissä kysymyksissä. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan näihin tiedusteluihin ja neuvomaan, miten erilaisissa tilanteissa tulisi toimia. Neuvonta on aina ilmaista ja usein muutaman minuutin puhelulla voi säästyä monelta harmilta saneerauksen aikana.

Joten ota rohkeasti yhteyttä ja mikäli emme pysty suoraan vastaamaan kysymykseesi, niin pyrimme ottamaan asiasta selvää.

Ota yhteyttä

Laitteiden Huoltopalvelu

Asbestipurkutöissä käytettävät ilmankäsittelylaitteet (imurit ja alipaineistajat) tulee huoltaa huolellisesti jokaisen kohteen jälkeen. Meillä on tätä varten uusi huoltotilakokonaisuus, jonka rakentamisessa ja suunnittelussa hyödynsimme yli 20 vuoden aikana kertynyttä kokemustamme alalta. Huollot tekee ammattitaitoinen henkilökuntamme ja huoltopäälliköllämme Kari Riikosella on jo lähes 30 vuoden kokemus asbestin ja muiden haitta-aineiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme kaluston huoltoa myös muille yrityksille, jotka tekevät vain satunnaisia asbestitöitä ja joiden ei ole järkevää rakentaa itse omaa huoltotilaa. Myös Aluehallintovirasto hyväksyy huoltopalveluiden oston. 

Kysy lisää

Kaluston ja suojaimien ilmamittaukset

Asbestipurkutöihin käytettävien imurien ja alipaineistajien tiiveys tulee varmentaa vähintään kerran vuodessa niiden poistoilmasta otetulla ilmamittauksella. Samoin asbestipurkutöissä käytettävien hengityssuojainten tiiveys tulee varmentaa vähintään kerran vuodessa.

Meillä on pätevyys tehdä ilmamittauksia ja tarjoamme tätä palvelua myös asiakkaidemme kaluston ja henkilökunnan suojaimien tarkistamiseen. 

Kysy lisää